RSS

Monthly Archives: March 2006

CintaBukanSekadarKata2Indah

13th March
Maaak aaaiihh… Baru ade mase nak blogging around mencurik2 tulang dan isik time2 almost midnite nih. Macam biase, aku shift malam kat sinih :)). Hari ni i sped from ARB to opis pehtu konon2 nak p ARB pulak.. i did.. bukan x pegi langsong.. tp sebelom tu p jenjalan kat curve-ikano-ikea-tesco ngan Zah. Planning nak carik present member2, but instead, bought a card to cheer a friend up. Susah ar.. he’s my source of happiness, tapi bile die dah tarek muke cemtu sehari, kite tgk pong risau. I love the butterflies on the card, so just buy la. It’s cute! Sugoiiiiii!!! .
Perenggan setrusnye untuk pembacaan perempuan saje tp aku tau la korg2 lelaki ni mmg nak mensebok bace gak kan kan. Anyway, saye dgn ini meminta maaf kepade mereke2 yg telah terkene kutukan saye iaitu “mengade2lah korg nak MC period pain je”. Huwaa… :((. Mmg saket laaaaaaaa…. This is de first time aku kene yg power rangers punye sampai kene makan painkiller. First time aku p beli painkiller to relieve pain, n first time aku kene diselamatkan org iaitu Faye (:”>) mase baru sampai ARB pagi td. Ekceli called Faye pon sebab nak bgtau period pain je, pastu bile Faye dah jawab tu tetibe die nye throbbing x hengat punye saket n i cannot believe i cried! Damn laa… Faye terus gelabah ingat aku nak pensan. Eheheh… still tough laa… ;)). Faye’s a very good friend. For someone who just knew me for brape lama je.. tsktsk.. huhuu.. 😀 muahs to Faye.
Okeh skarang lelaki boleh bace (d’uh.. ahahahaha). Dadah minggu ini (curik Among curik!) adelah Domestic Goddess. A too-good-to-be-true nye cite, tp ok laa untuk pembacaan rengan. Dlm cite ni shows how a lawyer struggle her way up nak win partnership kat dis firm, sampai nampak mcm xde life lgsg ape sume. Come to think about it, i myself hari tu leh ter’eksperiens’ mende nih sket.. x caye sunggoh. The day started off cem biase la, kat ARB. Baru lepas kene marah big boss so maseng2 bersemangat la tahape nye discussion panas sume. Ntahape x smpt habeh come a meeting balek ngan big boss pukol 2.30pm. Mmg x smpt to even go out fer lunch, so pesan kat member yg kuar mkn mekdonel. Lps diorg tapau tu, aku amek, rush pulak ke HQ. Mmg x smpt gile sbb aku leave ARB dkt pkl 2, n mmg sah2 laaa jam jln2 KL ni… Aku drive dgn tgn kiri pegang steering (seb baek aku leftie) and tgn kanan pegang beger. Burok? Mmg burok. Tp sbb aku bayangkan de mtg is with my big boss di mane kalo skali die merapek kat dlm boardroom tu mmg x hengat nye lama, tepakse gak laa, kalo x, kebulor le… Thankfully, aku sampai xde le lmbt ngat, dgn jam sume, lebeh kurang 2.35pm. Masok je boardroom, hek eleh.. ade kuih.. hampeh btol. Penat aku sumbat beger seb baek x tercekik. Sampai2, punye lah tunggu boss.. tetibe dtg org bgtau, big boss dtg lg 20 menet ye. Aaaapeeee…?? ‘Suke’ nye laaaa hatiku mendengar nye.. Cube la kalo dibuat citenye aku eksiden ke mase speeding td.. worth it ke.. ayo… Haaih.. itu le kelebehan jdk CEO, dgn attitude sukati-aku-la-akunye-kampeni. Huwaa… Kali ni nye sessi kene marah aku x amek gambar, sbb mase aku ade intention nak snap je, manager seblah aku tegor. Potong stim btol. Mase hari tu mtg ngan PD aku, aku amek gambar sambel die marah2 PM aku kekekeke. Nnt aku upload. Cable pon tarak. Sume kene amek ehsan org je ;)).
Ahahaha.. Kaitan ini blog dgn itu tajok? Tiade. Ulang suare: Biarlaaah… Blog akuuu….. (teehee…)
Ayak.. Ok lah. Nak buat keje. Dgn werkload bdk2 opis yg semaken derita, xde sape nak layan aku tgk underwerld. Cheit. Nnt aku pakse lg hehe. Adios!

*A werd from a dear fren: Should I smile because you’re my friend, or cry because that’s all I’ve ever be.. :’)

 
Leave a comment

Posted by on March 14, 2006 in Uncategorized